Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Informatikë?!?


Pershendetje!

Edhe pse gjimnazi jopublik Perla ka kabinet informatike shume nxenes te saj as qe ia kane idene e koncepteve baze qe mesohen ne oren e informatikes. Perse? Sepse dhumica e oreve te informatikes kalohet duke luajtur lojera ose duke i bere nje vizite faqes se vet te Facebook-ut.

Shpesh, mund te degjosh maturantet e Perles qe te thone se ata nuk bejne informatike; e verteta eshte se si program “behet” ndersa ne praktike nxenesit nuk pyeten dhe nuk u jepet mesim, me arsyetimin se eshte mire qe te mos ngarkohen per maturen shteterore.

Nder faqet qe sheh te hapura ne kompjuterat e kabinetit jane Facebook-u, dhe…(ouu) s`ka te tjera, per te rinjte e sotem vetem ai ekziston!

Pamja e mesiperme besoj se e tregon mjaft mire nivelin e njohurive(ne informatike) te nxenesit mesatar te shkolles Perla.

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: