Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Nxenesit e shkolles PERLA dine (edhe) te kerkojne


Disa statistika mbi blogun e Kritikeve dhe shkollen jopublike Perla.

Sot pata pak kohe qe te shihja disa statistika te blogut, ato qe na ofron falas WordPress.com. Me specifikisht pashe se cfare kerkonin vizitoret e blogut tone (Search Terms), fjalet/shprehjet e kerkuara ne blog.

Dhe cfare vura re? Budalleqe te pamasa! Se te kujt(?), eshte mjaft e thjesht per ta gjetur, te nxenesve te shkolles se mesme jopublike Perla ne Vlore.

cfare kerkohet ne blogun e kritikeve te shkolles se mesme te pergjithshme jopublike perla

Search Terms

UPDATE:

Cfare kerkojne nxenesit e shkolles se mesme jopublike Perla ne kete blog

Termat e kërkimit (2)

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: