Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Disc Jockey Petrit Golemaj


Shtepia diskografike “Perla Vlore” do te publikoje se shpejti albumin me te fundit te nje prej muzikanteve  me te spikatur te rrymes turbofolk, DJ PETRIT GOLEMI.

DJ PETRIT GOLEMI e ka nisur karrieren e tij si artist autodidakt duke kenduar harixhice neper rrugicat e Shqiperise, dhe me pas nisi ta shpaloste fuqishem talentin e tij ne fushem e muzikes shkollore dhe njihet tashme ne te gjitha shkollat jopublike te Shqiperise si zanatci qe ta kendon mire kur ta kendon, kengen.

Si artist konservatoro-liberal, Petrit Golemi praktikonte rrymat “futja me dacke” dhe “nxenesi eshte nje mjet fitimi” ne te cilat asnje tjeter nuk ishte i afte ta perballonte.

Shume shpejt u kthye ne nje profesionist ne tere rrethin e Vlores, nje profesionist me te cilin nuk mund te beje shaka pasi e merrte artin e tij te mesimdhenies shume shume seriozisht.

Albumi “O kritiket e shkolles jopublike Perla, po ju kapa do t’ju shqyej!” permban muzike populiste, genjeshtare dhe agresive, pasi DJ Petrit Golemi e ndjen vetem mjaft te afer me rrugacet e Vlores dhe te Shqiperise.

DJ Petrit Golemi, i udhezoi(lexo: detyroji) nxenesit e shkolles se tij te muzikes “shkolla e mesme  jopublike Perla Mjuzik” qe ta merrnin(blinin) nje kopje te albumit te tij me qellim qe mundesisht edhe ti jepnin feedback, i cili per te miren e tyre duhet te jete pozitiv.

Albumi “O kritiket e shkolles jopublike Perla, po ju kapa do t’ju shqyej!” kushton vetem 100 euro dhe permban nje permbledhje kengesh me motive te bazuara kryesisht dhe parimisht mbi veprimtarine e blogut “Kritiket dhe shkolla jopublike Perla”.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: