Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Kushtetuta e Perlës!


Me poshte eshte nje pjese e Kushtetutes se shkolles jopublike Perla; mjaft realiste, e hartuar nga vete Petrit Golemi ne bashkepunim me brezin e pare te nxenesve te shkolles jopublike Arfel-Perla.

“Ne, Populli i shkollës jopublike Perla, krenarë dhe të vetëdijshëm për hipokrizinë tonë, me përgjegjësi për të kopjuar dhe mashtruar, me besim te zoti Petrit Golemi dhe/ose te vlera të tjera , me vendosmërinë për të ndërtuar një pushtet të së drejtës, oligarkik e asocial, për të garantuar të drejtat dhe liritë themelore të hajdutëve, me frymën e agresivitetit dhe të bashkëvjedhjes, me zotimin për mbrojtjen e dinjitetit dhe të personalitetit te Petriti Golemit, si dhe për prosperitetin e të gjithë popullit të shkollës jopublike Perla, për luftën, varfërinë, injorancën dhe dhuminin e vlerave shoqërore, me aspiratën dhjetëvjeçare të popullit perlist për identitetin si më e mira e të mirave, me bindjen e thellë se drejtësia, paqja, harmonia dhe bashkëpunimi ndërmjet njerëzish janë ndër vlerat më të larta njerëzimit, por jo tonat, Vendosim këtë Kushtetutë:”

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: