Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Foto tek shkolla e mesme jopublike Perla


Disa foto te shkrepura, nga vet nxenesit, tek shkolla e mesme e pergjithshme jopublike PERLA!

Ne disa prej tyre ka disa pjese te evidenciuara se sa respektohet uniforma e shkolles per te cilen flitet aq shume!

Foto tek shkolla jopublike Perla

Foto tek shkolla jopublike Perla

Foto tek shkolla jopublike Perla

Foto tek shkolla jopublike Perla

Foto tek shkolla jopublike Perla

Oriana Ferunaj, nxenese e shkolles jopublike Perla

fotografi e Oriana Ferunaj-t tek shkolla jopublike perla vlore

Foto tek shkolla jopublike Perla

Foto tek shkolla jopublike Perla

Nxenese te shkolles se mesme te pergjithshme jopublike Perla, oriana ferunaj

Foto tek shkolla e mesme jopublike Perla

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: