Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Oriana Ferunaj dhe erotizmi politik i të tekurit!


Nga nje kerkim i shkurter ne Google per “Oriana Ferunaj” na dalin rezultatet e meposhteme. Argetohuni me rinine e sotme! Me menyren se si komenton ne Facebook duket se eshte nje vajze e hapur ndaj jetes! 😀

Oriana Ferunaj dhe erotizmi politik i Edi Rames

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: