Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Rreth nesh!

Pershendetje !

Kjo eshte faqja kryesore e ketij blogu. Ketu te gjithe jane te mirpritur te japin komentete e tyre (pse jo edhe shkrime) dhe te bejne kritika konstruktive ne te mire te “Perlës”.

Faleminderit !


◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

“Demokraci është sistemi që garanton lirinë e kritikëve të vet, e jo sistemi që kujdeset veç për lirinë e konformistëve!”

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

 

Blogu i kritikeve rikthehet pas nje pushimi disa javor sepse drejtuesit e shkolles tone u perpoqen te na merrnin blogun nepermjet disa kercenimeve banale, gjithashtu angazhuan disa “eksperte” per te na gjetur fjalekalimin… nuk ia arriten, por arriten qe te na bllokonin postimet e reja!
Shkrimet e vjetra nuk do te mungojne!
Do te kete shkrime te reja, mjaft argetuese!

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

Sqarim:
Per ata (nxenes te “Perles”…dhe jo vetem) qe duan te kene nje rol ne drejtimin, administrimin, shkrimet e ketij blogu : te dergojme nje e-mail ne kete ADRESE E-MAILI dhe ne do t`ju bejme nje ftese per tu bashkuar, duke ju vendosur ne pozicionin e ndihmesit, autorit ose perpunesit te shkrimeve te ketij blogu.
E-mail – i qe do te dergoni sherben vetem per te marre adresen tuaj elektronike (e-mail), ne menyre qe ne te mund t`ju bejme ftesen per te blogu. Ftesat ne mund t`i bejme vetem duke patur adresen tuaj elektronike [funksionale].

Nese nuk keni besim te ne (kjo eshte plotesisht e arsyeshme, nuk na njihni) do t`ju keshillonim qe te hapnit nje adrese me emer fallco (jo me te dhenat tuaja) ne nje nga kompanite e shumta qe ofrojne nje gje te tille, dhe me pas te na dergonit e-mail qe nga kjo adresa e krijuar posaçerisht per blogun.Nese nuk keni deshire te anetaresoheni mund te beni shkrime mbi ceshtje qe ju shqetesojne, gjera qe mund te permirsohen (probleme qe keni hasur ne shkolle dhe qe jane te permiresueshme nga ana e drejtuesve) dhe i dergoni te adresa e mesiperme dhe ne do ti postojme me nje pseudonim cfaredo!!!

Faleminderit !


Advertisements

One response to “Rreth nesh!

  1. kritiket 30/11/2010 at 19:52

    Komentet mundesisht duhet te jene kritika ndaj shkolles jopublike PERLA, dhe nese keni deshire mund edhe te na kritikoni ne, askush nuk eshte perfekt, sa per te qene ne teme!
    Komentet abuzive dhe sharjet do te fshihen; gjithashtu do te bllokohen adresat IP te atyre qe i kane derguar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: