Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Krahasim


A mund qe ta krahasojme Petritiin me nje diktator. po mundemi sepse nese petriti do te kishte ne dore nje pushtet si ai nja diktatori ai do te ishte edhe me diktues se diktatoret e njohur deri me sot, qe nuk kane qene te paket, eshte ne natyren njerezore. Aq me teper qe Petriti dhe shume biznesmene te tjere te llojit te tij jane rritur me frymen e totalitarizmit komunist.
Ky krahasim vjen natyrshem dhe nuk ehte aspak i sforcuar dhe mbi te gjitha nuk stonon me karaktetin e Petrit Golemaj-t. Nje karakter amorf, pa forme te veten, qe pershtatet me cdo lloje individi qe ka perballe, qofte ai me bindje komuniste apo kapitaliste, te majta ose te djathta.
Petrit Golemaj mban lidhje te shumta, eshte mjaft mire i integruar ne rrjeten e biznesit ne Shqiperi, me biznesmene te korruptuar, me kryetar bashkish, me deputete te qarkut te Vlores, qofshin keta te majte ose te djathte etj etj.

Fatkeqesisht keto kohet e fundit ketu ne blog dhe ne facebook kane dale disa persona te cilet kane mbrojtur Petriti Golemaj-ne, verberisht dhe pa asnje lloj argumenti ne favor te tij. Kur lexojme fjalet e tyre(te Oriana Ferunajt dhe shoqeve)lexojme se pari arrogance dhe autoritarizem te njejete me ate qe mbjell Petrit Golemaj, Esmeralda Kenga e shume presore te tjere ne shkollen jopublike Perla. Se dyti lexon dhe kupton se keta persona nuk kane as respektin dhe jo me ndjenjen e vleresimit te argumentave qe parashtrohen ne blogun e “Kritiket dhe shkolla jopublike Perla”.
Dhe se treti, ata(mbeshtetesit apo mbrojtesit e Petriti Golemaj-t) nuk jane ne gjendje qe te dalin jashte argumentave qe kane ne thelb te tyre vetem dhe vetem sulme ndaj personave dhe sulmet ndaj personave jane deri tani i vetmi argument qe perdorin kunder argumentave te blogut, apo ne mbrojtje(nese ka dicka per te mbrojtur) te Petritit.
petrit Golemaj eshte ndoshta individi per te cilin kemi harxhuar me shume fjale, kohe dhe argumenta ne te gjithe shkrimet tona duke pasur qellimin e vetem dhe dashamires te dhenies se keshillave dhe te permiresimit te shkolles jopublike Perla.
Petriti ka te meta, ne kete e dime shume mire, dhe jane pikerisht keto te meta, te cilat ne i permendim, qe nese do te ndreqeshin do ta benin punen e tij dhumevjecare edhe me frytdhenese dhe te drejte.Por dhuna verbale qe perdorin mbeshetesit e Petritit dhe te derguarit e tij(pa perjashtuar ate vete), nuk i le ata qe te dalin nga bataku ku kane perfunduar.
BATAKÇINJË!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s