Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Gjeni që rrit jetëgjatësinë


Gjendet nje gjen i vecante qe mund te rrise jetegjatesine e njeiut deri ne 3 minuta!

Specialistet e Institutit te Shendetit Publik ne Tirane izoluan dje nje gjen qe do te rrise jetegjatesine e popullit deri ne 3 minuta. Gjeni u gjet ne nje makine tip Benz, ngjyre gri me targa Vlore e cila ishte parkuar ne oborrin e shkolles Perla. Fillimisht nuk dihej se i kujt mund te ishte ky gjen, me vone pas kerkimesh te shumta e te gjata u zbulua se gjeni i perkiste zotit president te shkolles se mesme te pergjithshme jopublike Perla. Sipas specialisteve nje gjen i tille kerkohej perj kohesh ne tere boten dhe mund te gjendej vetem ne trupin e nje njeriu te vecante(sikunder..Petrit Golemaj). Ky i fundit sapo mori vesh per lajmin kontaktoi menjhere keshilltaret e tij private, speciale per te marre ushezime per menyren se si mund te perfitonte sa me shume para nga gjeni i tij.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: