Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Foto-provokim!


Pershendetje!

Para disa kohesh publikuam nje shkrim qe fliste, perciptazi, per zbatimin e rregullit ne shkollen e mesme jopublike Perla. Madje kemi publikuar edhe nje shkrim tjeter per trukun qe perdorin femrat, dhe qe sipas pseudo-regullores se shkolles ndalohet.

Ja nje evidence e qarte e budallallekut te nxenesve te shkolles se mesme te pergjithshme jopublike Perla!

Nje foto-akt i menduar mire prej tyre per tu tallur me drejtusit e shkolles dhe ne vecanti me nendrejtoreshen e gjimnazit jopublik Perla, znj Esmeralda Kenga.

Nja dy gjera te vogla:

  • nuk do shume te kuptohet qe jane ne mes te ores se mesimit(lexoni komentin e 5-te), sado qe jane ulur treshe ne bange.(mbase kondicioneri s’ka qene ndezur dhe kane patur ftohte)
  • jane ne nje ore fizike (por duke qene se keta nxenes jane te profilit shoqeror nuk i mesojne lendet e ashtuquajtura shkencore, me urdher te Petrit Golemit. Perse-ne do tua japim ne nje shkrim me vete!)
  • fotoja eshte bere qellimisht nga nxeneset, per te provokuar disa persona. (per kete jemi te sigurt… ndryshe nuk do te kishin nxjerre gjithe ato produkte kozmetike mbi bange dhe as qe do ta ksihin vene telefonin ne veshe) aq me teper qe vete poza te le ta kuptosh!
  • pastaj, shiheni ate qe ka telefonin ne vesh(ajo kokekuqja) ne te njejten kohe po lyhet!
  • dikush shkruan ne komentin e tij se do tia tregoje Petritit (pronarit te shkolles).
  • lexoni edhe komentet e shokeve dhe shoqeve te tyre te facebook-ut.
Disa nxenese te shkolles jopublike bejne gjoja sikur lyhen, per te provokuar nendrejtoreshen e shkolles Esmeralda Kengen

Komente-facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s