Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Petrit Golemi – Profil

Petriti Golemi, i madherishmi president i se madherishmes shkolla “Perla”, Vlore.

I madherishem ne mendimet e tij te ceketa prej mafiozi shqiptar; i madherishem me trupin e tij prej obezi!

Nxenesit qe frekuentojne shkollen e tij te mesme te pergjithshme jopublike “Perla” i kane vene shume nofka nder te cilat:

  1. Arusha e madhe
  2. Arusha
  3. Arusha syblu
  4. Arusha sybojeqielli
  5. Obezi
  6. Qafetuli
  7. Thjesht Petriti
  8. Petrua 
  9. etj etj
——————————-

Vizitoni edhe profilin e tij me te ri duke klikuar ketu: Petrit Golemi

——————————-

Lajme mbi Petrit Golemin

http://www.gazeta-shqip.com/aktualitet/83c79e42ce76c805a858609c09781890.html TEk ky lajmi Petrit Golemi na dalka si ambjentalist, gjoja na shqetesohet per qytetin e Vlores. Ik o budall rregullo njehere shkollen tend se eshte si mos me keq, sado qe ti nuk le vend pa e mburrur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: