Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Vjershe per Petrit Golemaj


Nje vjershe e vogel fare, po fare e vogel per zotrine e nderuar Petriti Golemaj. Me respekt nga stafi!
Ktij Petrit Golemit s’ju durue
Tryezës me grusht fort i ka mshue
Se edhe t’madhe ç’ka ligj’rue:
Njiqind fjalë, burra, p’r’i pare!
A me mëkambë dinjitet’n Perlist,
Ase n’shpi tash ktheva filli,
E der’ nesër, tue marrë dielli,
Lëshue ia kam ushtrinë… Kritikve.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s