Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Skulpture per Presidentin


Gjate vizites se tij ekskursioniste ne Sarande, Petrit Golemaj perfiton nje skulpture gjigante.

Vlore: Mesohet se gjate vizites se tij ne qytetin e Sarandes, pronari i shkolles jopublike Perla, Petrit Golemaj, ka rene dakord te pozoje per 2011 sekonda ne studion e nje skulptori te famshem lokal. Skulptori Trapo Trapushi, tashme eshte i njohur ne Sarande dhe mbare jugun e Shqiperise per skulpturat e tij natyrisht natyrale te njerezve dhe personaliteteve te ndryshme qe kane vizituar Saranden ne vite. Monumenti gjigant, sikunder edhe vet permasat e Petirit Kafshes, do te vendoset ne oborrin e shkolles se mesme jopublike Perla, ne Vlore. Ai do te zevendesoje shatervanin(qe ka momentalisht shkolla jopublike Perla) me elektrone si topa te cilet rrotullohen rreth nje kubi ku mendohet se fshihen disa nga sekretet me te medha te Petritit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: