Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Petrit Golemaj me pushime!


Udhetimin e ardhshem jashte vendit presidenti dhe njekohesisht pronari i shkolles jopublike Perla Petriti Golemi do ta beje drejt nje ishulli egzotik(Ashash Kaplote) te mbushur plot me kafshe. Aty ai do te kaloje pushimet e mesvitit ne shtepine qe ka ne bashkepronesi me Propan Prostituten, nje bisnezmen vendas, natyrisht edhe ai i pasur.

Zedhenesja e Petriti Golemit, Merita Golemaj, shpiegoi se Petriti burri i saj e kishte prenotuar apartamentin ne ishullin Ashash Kaplote para dy muajsh, dhe se tani ishte teper vone per te gjitha palet qe ky udhetim te anulohej ose te shtyhej per nje moment me te pershtatshem. Kujtojme se ne ishullin ne fjale para pak kohesh eshte zhvilluar nje mbledhje e Kritikeve te shkolles Perla, dhe se egziston mundesia qe Petriti te takohet me ta, krejt rastesisht!

Jane prere biletat, eshte prenotuar dhe paguar motobarka ne portin e Ashash Kaplote, jane lajmeruar autoritetet lokale(qe ne fakt nuk egzistojne), eshte paguar edhe ashashi, kokaina dhe ekstazi qe do te perdorin Petriti dhe Merita se bashku me Propan Prostituten dhe bashkeshorten e tij, 18-te vjecaren Buçe Preshi, per te harruar hallet e jetes. 😀

Ne u lidhem me e-mail me Propan Prostituten, i cili na siguroi ne dhe gjithe nxenesit dhe mesuesit e shkolles se mesme jopublike Perla, se ne shtepine e tij gjenden te gjitha gjerat e nevojshme per te pritur sa me mire mysafirin e nderuar.

“Kemi rezervuar per Petritin dhe Meriten po ate apartament, ku ne te shkuaren, kane qendruar personalitete te medha te artit, te kultures bashkekoheore dhe te biznesit mbareboteror, si Pipo Baudo, Belen Rodrigez, Giacomo Casanova, Lil Kim, Madona etj” tha Propan Prostituta, i cili eshte me origjine nga Gjirokastra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s