Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Studimi i Petiriti


Pronari, administratori apo edhe sic vetquhet “presidenti” i shkollës së mesme të përgjithshme jopublike Perla zoti Petrit Golemaj tha dje në një intervistë me gazetarët e televizioneve lokale të Vlorës së është i bindur që një pjesë e nxënësve të tij kanë arritur të rrisin aftësitë e tyre erotike në nje kohë shumë të shkurtër vetëm duke fantazuar mbi jetën e tij private.

“Këto janë disa nga përfundimet që nxorra pas një studimi dy orësh të kryer në zyrën time të punës e cila ndodhet mu këtu ne shkollë.” Petritit vazhdon duke thënë :”fillimisht nuk arrija që ti kuptoja përfundimet  të cilat i nxorra nëpërmjet elaborimit me compiuterin tim lap-top, sepse nuk kisha njohuri të mjaftueshme në statistikë por pasi kërkova pak në Wikipedia mbi përpunimin statistikor arrita që ti kuptoja përfumdimet që në fakt i nxorra krejt i vetëm”. I pyetur në detaje, Petirit Golemi u rrëfeu gazetarëve të Vlorës se studimin e tij e kreu mbi një numër jo të vogël nxënësish, burra e gra, të të dyja sekseve.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s