Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Konkurs


Na erdhi nder mend nje ide. Pse te mos bejme nje konkurs, se kush ben pikturen(karikaturen) me te mire me temen Petrit Golemi dhe blogu “Kritiket dhe shkolla jopublike Perla”. Jane te mirepritur te marrin pjese te gjithe ata nxenes, qe lexojne kete blog(qe jane mesatarisht 52 vizita ne dite), por edhe kushdo tjeter qe e di se ca surrati(pamje) ka Petrit Golemi.

Karikaturat mund ti dergoni ne formatin jpg(edhe pse cilesia nuk do te tjete e mire) ose png(preferohet ky i fundit) tek adresa: shkollajopublikeperlavlore@gmail.com. Mundohuni qe te tregoheni korrekt dhe te mos e perdorni adresen e e-mailit per kercenime!

Perse te konkurroni? E thjeshte, sepse nese do te kete pjesemarrje, pra karikaturat do te vine, ato do te postohen(me pseudonimin qe do te deshironi ju)dhe me mesazhin apo komentin qe do te shkruani vet ju. Pra nese nga vine karikaturat te jeni te sigurt se ne do ta mbyllim blogun!

E rendesishme: Karikatura duhet te kete temen e mesiperme por nuk duhet te kritikoje, patjeter, Petrit Golemin; pra ju mund edhe te ne kritikoni dhe tallni ne, gjithnje me nje gjuhe te permbajtur!

*Ata qe na njohin perjashtohen automatikisht nga ‘konkursi” per konflikt interesi! 😀

Disa nga karikaturat qe kemi postuar ne deri tani:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s