Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Lajm nga e ardhmja


Shqipopoli, 30 gusht 2222.

Sipas njoftimeve  qe i kane mberritur agjensise  tone(Kritiket dhe shkolla Perla) nga disa burime te mirebesuara, nje ekip i apasionuar arkeologesh nga instituti Petrit Golemi ne Vlore, zbuloi dje ne qyetitn turistik te Vlores rrenoja te nje shkolle shume te lashte  te shekullit te XXI. Nga studimi qe i eshte bere shkolles u zbulua se ajo ne kohen e vet te egzistences ka qene nje institucion i famshem arsimor, natyrisht jopublik, pra me pagese.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s