Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Fjalëkalimi i blogut tonë është i fortë!


Fjalëkalimi i blogut tonë është i fortë!


VLORË – Ka mjaftuar vetëm një provë që 18 vjeçari , Bori Preshi  të thyejë kodin e kanalit pornografik që prindërit e tij kishin vendosur në aparatin e platformës satelitore. “Kishin vënë datëlindjen time. 8 Gusht, 0808 na shpjegon 18 vjeçari ndërsa shijon një film pornografik që merr subjektin nga një ngjarje e ndodhur para pak kohësh në shkallët e pallatit të tij. “Kujtojnë se jam budalla unë, por unë i di të gjitha,” – thotë nxënësi i shkollës së mesme jopublike “Perla”. Pas mbarimit të filmit 18 vjeçari Bori Preshi na tregon pistoletën e babait, të cilën e nxjerr nga kasaforta me kodin e lehtë 0808. Në fund Bori, tanimë i miqësuar me ne, na tregon edhe nje sekret. Na flet për kodin e nje blogu, që kohët e fundit po kritikon shkollën e tij të mesme dhe për pamundësinë për ta gjetur atë dreq kodi! Bori tregon se si kod për blogun e kritikëve(keshtu e quan ai blogun) përdori njëher 0808 por nuk funksionoi. Pas kësaj ai ka provuar një sërë kodesh të tjerë por pa asnjë rezultat.

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: