Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Petrit Golemaj dhe merkatoja


Pas postimit tonë mbi Petritin dhe lëvizjen e tij të merkatos, menjëherë vjen reagimi i vet Petritit!

Ky i fundit, i vënë në djeni mbi “akuzen” tonë ka reagur si më poshtë:

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: