Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Google(Labs) lançon Body Browser-in


Prej disa ditesh, Google Labs ka lanciuar(ka hedhur) zyrtarisht Body Browser, nje instrument per te eksploruar dhe zbuluar trupin e njeriut ne 3D. Edhe pse mund te duket si nje “aplikacion” i vlefshem vetem per ata qe studiojne anatomine e trupit te njeriut, mund te perdoret per qellime te shumefishta.
Praktikisht kjo teknoligji ju lejon qe te shikoni trupin e njeriut me nivele, duke filluar nga lekura dhe me pas duke zbritur ne muskulature, ne skelet, ne enet e gjakut dhe ne organet e ndryshme.

Body Browser eshte zhvilluar ne HTML5, nje standard i ri. Per ta perdorur, nese keni Google Chrome mjafton te shkoni tek: Body Browser(GoogleLabs). Duhet theksuar se aplikacioni funksionon edhe me Firefox 4 beta.

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: