Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Eklipsi i Henes


Te Marten 21 Dhjetor 2010 u pa eklipsi i plote i Henes, ndersa e gjithe Hena u vu ne hije nga Toka(planeti) ne solsticin dimeror. Eklipsi zgjati rreth tre ore e gjysem.

Eklipsi i Henes ndodh kur Toka vendoset, pozicionohet midis Diellit dhe Henes, duke bllokuar rrezet e Diellit dhe si rrjedhoje duke shkaktuar nje “eklipsim”(vendosjen ne hije) te Henes. Ndersa Hena zhvendoset thelle e me thelle ne hijen e Tokes , ajo ndryshon ngjyre, duke kaluar nga grija ne portokalli ose ne nje nuance te erret te se kuqes.

Per me shume informacion vizitoni: Wikipedia / NASA Eclipse(WebSite)

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!


Advertisements

2 responses to “Eklipsi i Henes

  1. Alma 22/12/2010 at 10:19

    Hahahaaa tani keni filluar te merreni edhe me eklipset?? xD 😛

  2. kritiket 22/12/2010 at 10:27

    Sigurisht Alma!
    Edhe me eklipset do te merremi, thjesht per tu dhene pak informacion nxenesve te shkolles jopublike Perla, Vlore.
    Ne shpresonim qe ne postimet tona te kishte komente te vazhdueshme qofte nga ata qe na kundershtojne(dhe shajne) qofe nga ata qe na mbeshtesin pjeserisht, por edhe pse numri i vizitave ditore nuk eshte i paket(rreth 50 vizita cdo dite) komente nuk ka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: