Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Petriti ben nje blerje merkato te mire


Vlore – Vetem disa jave pasi bebushi i vogel 13 muajsh, Franc Qimeariu tha fjalet “Merita” dhe “Petrit” dhe pastaj me rradhe “shkolle” e pastaj “para” u kuptua se ai ishte nje gjeni per moshen qe kishte. Keshtu qe menjeher erdhi interesimi i zotot Petrit Golemaj, President i gjimnazit jopublik Perla per te. Zoti Petrit u shpreh mbi kontraten qe beri me prinderit e femijes per te ardhmen e ketij te fundit. “Me kete kontrate ai e ka te ardhmen te sigurt, pasi sipas kesaj kontrate ai kurre te rritet do te mesoje ne shkollen jopublike Perla e cila eshte Perla e te gjitha shkollave te Vlores” – shtoi Petriti. Analiste dhe kritike te shkolles jopublike Perla e quajne kete “blerje” te Petritit, nje levizje strategjike per te ardhmen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: