Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

I ftohti i kesaj jave, ja aresyeja!


Nje shkrim paksa ndryshe!

Kjo jave e dhjetorit ka qene nje nga me te ftohtat ne Evrope dhe ne SHBA. pamja e meposhteme eshte marre nga NASA dhe tregon temperaturen e siperfaqes se tokes nga 3-10 dhjetor 2010, krahasuar me mesataren e temperatures per te njejten periudhe  midis 2002 dhe 2009.

Per me shume shkoni dhe lexoni shkrimin ne faqen e NASA-s

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: