Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Petirt Golemaj dhe Fatos Osmenaj- KARIKATURE


Nje pjese e anetareve te “Blogut te Kritikeve te shkolles jopublike Perla”  tashme jane larguar nga kjo shkolle per te vazhduar me tej studimet; keshtu qe na u duk nje ide e mire te benim kete karikature per Petirtin dhe Fatosin.

Shijojeni!

shkolla perla vlore

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: