Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Nje batute mbi Petrit Golemin


Ja nje batute e bukur dhe njekohesisht e guximshme mbi Petrit Golemin.
Batuta eshte bere ne date 22 qershor 2010(sic mund edhe te shihet ne foto), nga nje nxenese e at’hershme e shkolles se mesme jopublike Perla.
Emrin per arsye te kuptueshme nuk do t’ia nxjerrim asaj goces, por indirekt e falenderojme per batuten!

 

batute mbi PETRIT GOLEMIN

p.s. edhe ne jemi me Petritin, haha!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s