Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Banketi


VLORË – Shkolla e mesme e përgjithshme jopublike Perla organizoi ditën e djeshme banketin e titulluar “Bishat janë të Perlës” që synonte mbledhjen e fondeve për të përmirësuar kushtet e kafshëve dhe shpendëve të kësaj shkolle. Biznesmenë të fuqishëm, politikanë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe miq të kafshëve dhe të President Petritit morrën pjesë në banketin që u mbajt në ambjentet e kësaj shkolle. Përveç shampanjës pjesëmarrësve iu servir edhe mishi i mrekullueshëm i PALLOIT dhe pëllumbave që prej kohësh (mbarë)sht(r)oheshin nga vetë Petriti. “Është një ide e imja” u shpreh kryesenatorja e kësaj shkolle znjsh. Flavia Baxhella, “mishi i PALLOIT është i mirë, por mishi i mushkonjave është edhe më i mirë”. Banketi arriti të mbledh rreth 300.000 lekë, që do të përdoren për të vendosur tv plazma në të gjitha klasat e shkollës, çcdonjëri prej tyre i pajisur me kanale pornografike për adoleshentë.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: