Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Hapen Komentet


Miredita!

Nje pershenetje per ata qe here pas here me shkrimet e derguara tek shkollajopublikeperlavlore@gmail.com na kane mbeshtetur dhe na kane dhene kurajo per te vazhduar ne rrugen e nisur pak kohe me pare!

Ky shkrim/postim ka si qellim qe t’ju lajmeroj se nen postimet e blogu  te Kritikeve te Shkolles jopublike PERLA  jane hapur komentet; kesisoje cdokush ka mundesine qe te japi mendimin e tij ne menyre te respektueshme dhe demokratike.

Sigurisht shumica e komenteve do te moderohen para se te shfaqen, por kjo nuk i pengon nxenesit e shkolles jopublike Perla, si ata qe na mbeshtesin ashtu edhe ata qe nuk ndajne te njejtat ide dhe ideale me ne, qe te komentojne dhe zhvillojne debate dhe diskutime ne nje faqe qe patjeter ka shume nevoje edhe per feedback!

Faleminderit!

Advertisements

One response to “Hapen Komentet

  1. Briselda Ahmetaj 29/01/2011 at 15:04

    ok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: