Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Perla Vlorë


Pershendetje!

Shihni pak kete… Petrit Golemi ka angazhuar kryepseudoperafqesuesen e shkolles jopublike Perla per t’i bere reklame (pozitive) dhe gjoja per te marre mendimet e nxenese qe jane ne facebook. Veprim mjeran(drejtuar Petritit)!

E para: kjo Perla Vlore nuk e ka profilin te hapur ndaj te gjitheve por vetem ndaj atyre qe ka shoke dhe tjetra jo te tere nxenesit jane ne facebook, ka edhe nga ata qe nuk kane mjaftueshem lek per te patur lidhje interneti ne shtepi!

Lexoni komentet e tyre dhe lini komentet tuaja!(nejse komentet i kemi mbyllur sepse vajzat e stafit nuk mund ta përballonin presionin psikologjik, sharje, fyerje, kërcënime, të ushtruar mbi to me anë të komenteve!)

*disa nga nxenesit e shkolles se mesme jopublike Perla e dine se kush eshte personi qe ne facebook identifikohet me emrin Perla Vlore

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: