Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Statistika mbi Blogun e Kritikeve te shkolles jopublike PERLA


Disa statistika mbi blogun tone dhe vizotoret e here pas hershem. Duhet te pranojme se vizitat shtohen dita dites, dhe e gjith kjo fale reklames se Parathenie.com dhe Arrivistes Perliste (nxenese e vitit te fundit ne shkollen jopublike Perla).

Statistikak jane te pa modifikuara nga ana e permbajtjes, thjesht jane censuruar disa te dhena te pa rendesishme!

Statistika- java e fundit

 

statistika- grafik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: