Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Parathenie.com na reklamon!


Parathenie.com (blogu me dramatik shqiptar) ka pranuar qe te reklamoje blogun e kritikeve te shkolles se mesme te pergjithshme jopublike Perla, Vlore.

Faleminderit Parathenie.com

parathenie.com dhe kritiket e shkolles PERLA Vlore

parathenie.com dhe kritiket e shkolles perla

 UPDATE: "Parathenie.com" u mbyll ne fund te 2010-es!
Advertisements

One response to “Parathenie.com na reklamon!

 1. kritiket 04/11/2010 at 19:51

  Pershendetje!
  Kemi vendosur qe per pak kohe t’i hapim komentet ne kete postim.
  Por ne momentin me te pare qe do te kete komente fyese dhe acaruese komentet do te mbyllen.
  Ju ftojme qe ne komentet tuaja te tregoheni sa me te permbajtur dhe te kulturuar sepse vetem ashtu mendimi juaj do te merret parasysh nga ne(drejtuar Petritit dhe servilave te tij).
  Faleminderit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: