Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Ri-takohet grupi i Kritikëve.


Ritakohen Kritiket e shkolles se mesme jopublike Perla.

Me ne fund, pas me shume se 2 muajsh ritakohen Kritiket e shkolles jopublike Perla. Ri-takimi eshte kryer ne nje ishull “ta pabanuar” nga specia e konformisteve, ne daten 01.01.0101 (sipas kalendarit te Kritikeve te ringjallur). Ishulli quhet Ashash Kaplote dhe aty ka shume pak ndertesa dhe nje kulle vrojtimi ne kahun jugor te ishullit.


Vendi i takimit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s