Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Detyrat komuniatre dhe kreditet e nxenesve te shkolles jopublike Perla, Vlore!


Detyrat komuniatre dhe kreditet e nxenesve te shkolles jopublike Perla, Vlore!

Date 15.04.2010

Pershendetje!

Dite me qiell te vrenjtur, dite e enjte!

Sot ne shkollen e mesme jopublike Perla jone Vlore nuk u be mesim rregullisht. Oret e mesimit u bene te shkurtuara (vetem 20 min).

Arsyeja : vitet e dyta(klasat e X-ta) kishin nje aktivitet, te pakten keshtu u mbiquajt. Morrem vesh se behej fjale per detyrat komunitare qe duhet te kryejne nxenesit e shkollave te mesme, sipas sistemit te ri. Kryerja e ketyre detyrave eshte e rendesishme sepse u jep nxenesve kreditet e mjaftueshme, te nevojshme

Por perse shkuan ne Tirane dhe nuk i bene detyrat e shtepise ne shtepine e tyre, ne Vlore! Per mendimin tone Petrit G. ka vendosur t`i coje nxenesit e tij ne Tirane jo vetem per te kryer “detyrat” por edhe per t`i bere reklame shkolles se vet. Nje reklame me sfond Tiranen, kryeqytetin e shqiperise dhe nxenesit e shkolles jopublike Perla ndersa pastrojne lagjet e Tiranes do te ishte nje reklame e mire jo vetem per te perhapur namin por edhe per tu mburrur ne Vlore.

E çuditshme eshte se e ashtuquajtura Perla Vlore(nofke ne facebook), qe nuk eshte njeri tjeter vecse Flavi Tusha(krye”senatore” e gjimnazit jopublik Perla Vlore), e perhapii lajmin nje dite para ne facebook. Kjo beri qe mungesat sot te ishin te shumta.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: