Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Kronika e dates 18.04.2010


Kronika e dates 18.04.2010

Pershendetje!

Eshte e djele. Qielli i vrenjtur. Jo prej reve, por prej tymit vullkanik Islandez.

Isha ulur ne kolltuk, perpara televizorit tim kushedi sa polesh, te cilin e bleva ne Vjene me kontributin e Petritit, dhe po shikoja lajmet nga Top Kanali.

Lajmi i rradhes fliste per politikat ne mbrojtje te ambientit, veprimtarin e te rinjeve dhe vullnetareve po te rinj. … papritiu me duket sikur shoh pikerisht Petrit Golemin, i cili qendronte ne karrige perkrah Gjergj B. Nuk gabova ishte ai, “presidenti”, biznesmeni, pronari i gjimnazit/shkolles jopublik Perla, Vlore.

Me vone gjate kronikes shoh se i nderuari Petrit Golemi ka mbajtur edhe nje fjalim perballe auditorit, gjithnje ne menyren e tij te komunikimit, mjaft perfshirese. Ai thote: “mbrojeni ambientin… ai do te jete juaji, ne do t`ua leme brezave te ardhshem…”

Ndersa hidhja ne leter keto mendime shikoja televizor, kesaj rradhe nga  V+, shikoja “Zone e Lire”, ishte ora 15.55 dhe qielli ishte perseri i vrenjtur.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: