Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Lajm flesh


VLORË – Firma e arkitekturës “Perla” tashmë me aktivitet në disa rrethe të vendit tregoi për vizitorët e panairit të ndërtimit projektin e saj më të ri. Është një punë e porositur nga President Petriti, i cili ka kërkuar një punim modern dhe njëkohesisht bashkëkohor  dhe në avantgardë. Projekti është për godinën e re te shkollës jopublike Perla, një investim ky i financuar tërësisht nga paratë e nxënësve të kësaj shkolle.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: