Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Demagogji…


Tirane me 21.12.2009

Perla eshte nje shkolle e mesme jopublike ne qytetin e Vlores. Me poshte kemi pershkrimin qe i behet asaj ne faqen zyrtate ne rrjet…

“Per te gjithe ju nxenes qe deshironi qe e ardhmja juaj te jete e sigurt, qe pasionin ta ushtroni dhe deshirat ti realizoni per tu perballur me sfidat e jetes, vendi i duhur eshte vetem shkolla e mesme jopublike “PERLA”.”

Sa per te filluar pseudokritiken, do te themi se per cfare te ardhmeje behet fjale ne pershkrimin e tyre? …..Per 4 vjet ?…derisa te kaloni me sukses provimet e matures shteterore (ndersa gjate klases I, II, III-te jane rritur artificialisht notat per te ndikuar ne mesataren e nxenesit )?!?…….Per cfare sigurie flasin keta pseudodrejtues, (per sigurine e vajzave te cilat i lene prinderit e tyre ne shtepi me idene se do te shkojne ne shkollle dhe nuk paraqiten fare aty por perfundojne rrugeve te vlores me pseudo te dashurit),  per cfare pasionesh flasin keta pseudodrejtues, (per oren e ed. fizik e cila eshte nje farse e vertete,  ne te cilen per vite me rradhe nga ana e prof nuk eshte bere gje tjeter vecse dhenia e topit nxenesit…dhe lenia e ketij te fundit per hesap te vet), ne cfare menyre do ti perballin keta nxenes sfidat e jetes kurr ne kete shkolle mesohet se vajza e X-it mund te paraqitet me uniforme jo te plote ndersa ata te tjeret (te cilet pagojne jo pak por rreth 15000 cdo muaj), duket patjeter ta respektojne rregullin ose perndryshe ……do te behen me njolle ne biografine e tyre. Per cfare sfidash ne jete i pergatisni nxenesit ju kur pothuaj te tere nxenesit qe marrin  pjese ne konkurse te ndryshme jane te rekomanduarit e pseudodrejtuesve te saj…


Firmosur: nxënësit e perles

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: