Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

A je human?


Thjesht nje kontroll i vogel perpara se te vazhdojme me publikimin e postimeve te reja!

Argetohuni!

© Arrivistja♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: