Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Biblioteka minimaliste e gjimnazit “Perla” !!!


Biblioteka minimaliste e shkolles jopublike Perla, Vlore.

Duke kerkuar te permirsojme shkollen Perla Vlore, me ane te kritikave tona, ne do te bejme nje tjeter kritike.

Kete kritike do t’ia kushtojme bibliotekes te shkolles se mesme jopublike Perla, Vlore, e cila ne fakt ka disa libra(shkruajme disa ne krahasim me ata qe duhej te kishte nje shkolle e mesme jopublike, ku nxenesit shpenzojne lek per tu shkolluar, si nje shkolle qe pretendon te jete nje shembull per te tjerat etj.) qe rrallehere shfrytezohen nga nxenesit.

Per mendimin  tone,  biblioteka duhej te kishte nje abmient te vetin, te vecuar nga  ambientet e zhurmshme  te sekretarise. Aq me teper kur ne vendin ku ndodhet aktualisht  nuk ka hapsira te mjaftueshme, minimalisht  per te levizur dhe jo me per t’u ulur ne nje tavoline(qe nuk ekziston) per te studjuar. Pra do te ishte me mire qe ajo te zhvendosej ne nje hapsre bosh(klase), ku te kete edhe disa komoditete te nevojshme si: disa karrige dhe nje tavoline.

Duhet te shtojme se librat qe ndodhen ne te jane kryesisht libra artistike qe duhen lexuar per te patur nje ore letersie sa me te plote; dhe nuk ka shume libra shkrncore qe te ngopin kuriozitetin e atyre qe jane te interesuar.Ralle here kemi pare nxenes te shkojne dhe te terheqin ndonje liber, dhe kur kjo ka ndodhur nuk ka qene iniciativen e tyre.

Jeni te mirepritur te lini komentin tuaj!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s