Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Dr. Tosi dhe kritiku.


Pershendetje!

Kur iu futem kesaj pune (e kemi llafin kur vendosem qe te benim/luanim rolin e kritikeve ndaj shkolles se mesme jopublike (gjimnazit)”Perla”) i morrem parasysh edhe pasojat e mira/te pelqyeshme dhe ato te kqijat/jo te pelqyeshme. Indirekt morrem persiper qe te mbanim pergjegjesine e fjaleve, pergjegjesine e fjaleve te cilat  nxenesit tuaje do te kishin dashur t`ua kishin thene ne fytyre, personalisht.

Argetohuni!

*Nuk e mohojme, por mund te mdodhe edhe ne te vertete…pasi Petriti e humbet lehte kontrollin. Ka pasur edhe raste, jo te pakta, ne te cilat ai ka rrahur nxenesit e tij, publikisht.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s