Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Mitingu i 8-te dhjetorit 2009 dhe shkolla jopublike “Perla”.


Mitingu i  8-te dhjetorit 2009 dhe “Perla”.

Me 8 dhjetor ne Tirane u organizua nje miting (dita e studenteve, te rinjve, demokracise…).

Por te populli i Berishes benin pjese edhe disa drejtues te “Perles” njerez pa skrupuj njerez qe nuk ndalen para asnje veprimi, sado i ulet a i paligjshem te jete; njerez qe nuk i vret ndergjegjja per asgje, te gatshem per çdo poshtersi.

Te henen date 07.12.2009  keta drejtues hyne neper klasa (kryesisht ne vitet e 4-ta…mbase sepse e kane mbushur moshen, dhe ne njefare menyre mund te mbrohen duke thene se nxenesit jane te pergjegjshem…), dhe perzgjodhen nxenesit qe do te merrnin me vete te nesermen ne miting. Natyrisht qe per te shkuar ne miting duhet te plotesoje disa kritere si : besnikeri ndaj partise, besnikeri ndaj drejtueseve etj.

Diten e marte klasat ishin gjysem bosh. Mungesat ate dite u vendosen  me laps pasi kishte mungesa edhe nga nxenes (te tjere) qe menduan: pse te mos mungojme edhe ne kur keta… (“e bene Bagdad” )

Per te justifikuar ne njefare menyre se nuk shkuan vetem per ne miting keta drejtues perdoren si alibi faktin qe u kthyen nga MUZEU (disa nxenese ishin krenare se kishin arritur te benin fotografi brenda MUZEUT edhe pse kishin marre udhezime per te mos e bere nje gje te tille …….)

Ja nje nga fotgrafite e miting-ekskursionit te organizuar nga shkolla jopublike “Perla”.

Nese perdoret kjo lloj alibije, kritika e pare qe te vjen nder mend per keta drejtues eshte qe : perse  ju o te nderuar nuk i çuat te tere nxenesit ne  miting kur ky i fundit per te rinjte ishte organizuar, perse nuk i çuat te tere nxenesit ne MUZE por shkuat vetem me ata te zgjedhurit………?????????

Rrofshin te rinjte shqiptare , rrofshin ata te rinj per te cilet te gjithe  mendonin se do ta benin Shqiperine te ecte perpara….


p.s.   duhet te shtojme se disa pjestare te stafit tone shkuan ne ate “miting-ekskursion”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: