Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Konsultimi i matematikës!


Ne shkollen e mesme jopublike “Perla” konsultimet  per lendet e matures shteterore, sipas udhezimit te Mash-it, kane filluar te behen/zhvillohen shume me heret se ne shkollat e tjera.

Konsultimet ne lenden e matematikes(profili natyror) kane filluar qe prej vjeshtes se 2009-es. Keto konsultime nuk behen me presorin e lendes por me nje presor shume me te mire, shume me te vjeter, me shume me shume eksperience, shume me shume i respektuar nga drejtusit e shkolles se mesme jopublike “Perla” dhe shume me shume i vjeter (ne moshe) se Fatos Limontosi Kocifos Osmeni.

Mbi keto qe folem me siper dhe disa fjale te tjera  po vendosim karikaturen e meposhteme. (Jo te shkelqyer dhe jo profesionale!)


Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: