Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Adoleshenti fiton njohuri të reja


Adoleshenti fiton njohuri të reja

VLORË – Disa javë pas mbarimit të shkollës adoleshenti Bori Preshi ka gjetur menjëher punë ne kafenenë “Perla”. Ai deklaron se ka nisur të fitojë disa aftësi në punën e tij, që edhe pse janë paksa kriminale, hipokrite, mediokre, makiaveliste do t`i shërbejnë në jetë. “Kjo nuk është një punë që ka lekë me thënë të vërtetën  por kënaqësia që të japin mësimet e  Petros është e madhe”- thotë Bori Preshi për ne, ndërsa i shfaq një buzëqeshje hipokrite një klienti. “Një ditë, kur të rritem, këto mesime të vyera mbi krimin dhe genjeshtrën do të më ndihmojnë që të hap një shkollë private, sikurse ka bërë mësuesi im Petrua”- na thotë Bori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: