Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Sondazhi i Zogby Perla Vlore!


Sondazhi i Zogby Perla Vlore!

100% e nxenesve te shkolles jopublike Perla Vlore, shume te zgjuar!
Sipas nje sondazhi te kryer nga Zogby Perla Vlore gjate 3 mujorit te pare te vitit 2009 rezultoi se sipas bythlepiresve te Petritit 100% e nxenesve te shkolles jopublike Perla Vlore jane shume te zgjuar. Te gjithe presoret e anketuar i klasifikuan nxenesit qe kishin nen kujdestari si shume te zgjuar. 44% e te anketuareve u shprehen se kane nxenes shume inteligjente te cilet po te duan mune te behen te paret e klases, nderkohe 49% e presorave u shprehen se kane femije shume te zgjuar por qe nuk duan te shtrohen ne mesime. 7% e presoreve u shprehen te bindur se nxenesit e klasave te tyre mund te konsiderohen gjeni. E vetmja presore qe nuk e mirepriti sondazhin e Zogby Perla Vlore ishte Esmeralda The Fuckin’ Song.
Si perfundim: presoret e gjimnazit jopublik Perla Vlore i pershkruan nxenesit si te zgjuar, te mprehte, kurioze, vezhgues, “qe i kapin te gjitha”, “qe thithin menjehere”.

Advertisements

One response to “Sondazhi i Zogby Perla Vlore!

  1. Kristi 15/02/2011 at 14:46

    hahaha… pa ikni ua thoni ne sy Esmeraldes dhe Petritit ate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: