Kritikët dhe shkolla jopublike Perla!

Kritika ndaj shkollës jopublike "Perla"

Presorat e shkollës Perla


Presorat e shkolles jopublike Perla ndersa mesojne konceptet baze mbi nxenesin, shkollen, mesimdhenien dhe komunikimin.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: